Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی فوتبال مکزیک در هفت حضور قبلی خود در جام جهانی از دور گروهی صعود کرده اما در مرحله یک هشتم نهایی از گردونه مسابقات کنار رفته است.

با تیم عجیبی مواجه هستیم. کشوری که تا به حال ۲ بار میزبان جام جهانی بوده و با وجود اینکه هیچ‌وقت از مرحله یک چهارم نهایی، بیشتر نتوانسته پیشروی کند اما قرار است برای هفدهمین بار در جام جهانی شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صحبت‌ از سه‌رنگ‌ها یا تیم ملی فوتبال مکزیک است. تیمی که فقط در پنج دوره از جام‌های جهانی حضور نداشته که از بین آنها یکی به خاطر محرومیت بود و دیگری به علت کناره‌گیری خود این تیم. یعنی آنها فقط سه بار در مراحل انتخابی نتوانستند مجوز حضور پیدا کنند.

ال‌تری در اولین دوره جام جهانی با سه شکست مواجه شد و از دور مسابقات کنار رفت. سرنوشت آنها در جام جهانی ۱۹۵۰ هم مشابه بود. سه شکست و حذفی دیگر. آنها در جام جهانی ۵۴ به رکورد ۱۰۰ درصد باخت ادامه دادند و با ۲ باخت به خانه برگشتند.

مکزیک در اولین بازی خود در جام جهانی ۱۹۵۸ به سوئد باخت ولی در گام بعدی موفق شد طلسم‌شکنی کند و پس از ۹ باخت متوالی، یک بازی را با تساوی پشت سر بگذارند. مکزیکی‌ها برابر ولز به یک امتیاز رسیدند. با این وجود بازهم صعودی در کار نبود.

آنها رفته رفته اوضاع‌شان بهتر شد. در جام جهانی ۱۹۶۲ پس از قبول ۲ شکست در بازی آخر از سد چکسلواکی سابق گذشتند تا به اولین پیروزی خود در تاریخ جام جهانی دست پیدا کنند. بردی که بعد از ۱۳ بازی به دست آمد. چهار سال بعد مکزیک در گروهش فقط یک شکست را تجربه کرد اما با ۲ تساوی نتوانست به مرحله بعدی برسد.

جام جهانی ۱۹۷۰ مصادف شد با میزبانی مکزیک. آنها سرانجام بعد از ۶ حضور موفق شدند در هفتمین دوره از گروه خود صعود کنند. اتفاقی که با یک تساوی و ۲ برد و بدون گل خورده حاصل شد. گرچه این تیم در دور دوم با حساب چهار بر یک به ایتالیای نایب قهرمان باخت و نتوانست به نیمه‌نهایی برسد.

جام جهانی ۱۹۷۸ نقطه تاریکی برای فوتبال رو به پیشرفت مکزیک بود. آنها با سه باخت به خانه بازگشتند و در دوره بعدی هم مجوز حضور پیدا نکردند تا اینکه دوباره توانستند میزبانی را در شرایطی خاص مال خود کنند. بهترین جام جهانیِ مکزیک. آنها بلژیک و عراق را شکست دادند و با پاراگوئه به تساوی رسیدند تا مثل سیستم جام ۷۰ به دور دوم برسند.

مسابقات ۲۴ تیمی شده بود و مرحله دوم یعنی یک هشتم نهایی. مکزیک با ۲ گل بلغارستان را برد و به دور سوم راه یافت. اتفاقی که دیگر برای آنها رخ نداد. میزبان در ضربات پنالتی به آلمان باخت و وداع تلخی با جام داشت. آلمانی که نهایتا نایب قهرمان شد.

و حالا سندرم یک هشتم نهایی. مکزیک از جام جهانی ۱۹۹۴ تا ۲۰۱۸، هفت مرتبه متوالی به جام جهانی صعود کرد، به ترتیب با چهار، پنج، هفت، چهار، چهار، هفت و ۶ امتیاز از گروه خود صعود کردند ولی هر بار در دور دوم به یک تیم باختند.

مکزیک در جام جهانی ۱۹۹۴ به مصاف بلغارستان رفت و در ضربات پنالتی به بلغارستان باخت. آنها چهار سال بعد با حساب ۲ بر یک به المان باختند. در جام جهانی ۲۰۰۲ شکست تلخ مقابل رقیب سنتی یعنی آمریکا حاصل شد. تیم تحت هدایت لاوولپه که در دور گروهی جام جهانی ۲۰۰۶ از سد ایران گذشته بود؛ مقابل آرژانتینِ پکرمن در وقت‌های اضافه با نتیجه ۲ بر یک باخت و حذف شد.

جام جهانی ۲۰۱۰ و یک باخت دیگر مقابل آرژانتین؛ این بار با نتیجه سه بر یک. آنها تا دقیقه ۸۸ بازی با هلند در جام جهانی ۲۰۱۴ تیم برنده میدان بودند اما با ۲ گل ورق برگشت و رویای صعود به یک چهارم از بین رفت. نهایتا جام جهانی ۲۰۱۸ و یک باخت دیگر در یک هشتم نهایی. آنها که مسبب حذف آلمان شده بودند این مرتبه با ۲ گل به برزیل باختند و به خانه بازگشتند.

مکزیک در جام جهانی ۲۰۲۲ باید با آرژانتین، لهستان و عربستان پیکار داشته باشد. شاگردان تاتا ماریتینو آرژانتینی به دنبال این هستند تا ابتدا هشتمین صعود متوالی را تجربه کنند و سپس با عبور از یک هشتم‌نهایی این طلسم را بشکنند و راهی یک چهارم نهایی شوند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: هلند ، سفرنامه جام جهانی ، آرژانتین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هلند آرژانتین یک هشتم نهایی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۸۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیراندازان ایران از صعود به مرحله نهایی باز ماندند

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما در ادامه رقابت‌های جام جهانی تیراندازی نمایندگان کشورمان در رشته تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت با ترکیب امیر محمد نکونام و پوریا نوروزی حضور داشتند که در پایان به ترتیب در رده‌های سی ام و پنجاه و پنجم قرار گرفتند.   نجمه خدمتی دیدگر نماینده کشورمان امروز در مرحله مقدماتی تفنگ سه وضعیت با رقیبان مصاف می‌دهد. مسابقات تیراندازی جام جهانی از ۱۳ تا ۲۱ اردیبهشت در سه رشته تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی به میزبانی باکو برگزار می‌شود. ­ایران در این مسابقات تنها در بخش تفنگ و تپانچه نماینده دارد. امتیاز مسابقات جام جهانی در رنکینگ المپیکی تیراندازان تاثیرگذار است.

دیگر خبرها

  • بازنده‌های پاریسی؛ پاری سن ژرمن و ۶ باخت از ۷ بازی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • تیراندازان ایران از صعود به مرحله نهایی باز ماندند
  • امروز مصاف دشوار عالمیان در یک هشتم نهایی
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • نکونام به دنبال طلسم شکنی مقابل ذوب آهن
  • شاهکار نوشاد عالمیان با شکست نفر ۴ رنکینگ جهانی تنیس روی‌میز
  • شاهکار نوشاد عالمیان با شکست نفر ۴ رنکینگ جهانی تنیس روی میز
  • نساجی به دنبال طلسم شکنی مقابل پرسپولیس
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد